Realtimesport.se - Allt inom Padel och Tennis
Publicerat av Sladdaren den Maj 25 2021 13:02:58
Nätbutiken Realtimesport.se har allt för dig som utövar racketsport. Deras expert område är allt inom padel och Tennis men i sortimentet ingår även utrustning till Badminton, Bordtennis och Squash. Vi erbjuder rackets, bollar, lindor, grepp och övriga tillbehör till riktigt bra priser. Shopen erbjuder kvalitets produkter som Head, Dunlop, Babolat, Adidas, Bullpadel, Prince och Robin Söderling m.m.
Racketsporten Padel har blivit ett populärt spel!. Överallt i landet öppnas det nya padel banor. Vi på Realtimesport har många års erfarenhet av racketsport och vi kan hjälpa dig att välja ditt nästa padel eller Tennis racket. Vad ska man tänka på när man köper sitt Tennisracket eller padelracket?. Läs våra tips om du klickar på LÄS MER här nedan.
Välkommen till oss.
Utökad nyhet
Vad man ska tänka på när man köper sitt nya Padelracket?.
Det finns många former på Padelrack. Du kan välja mellan rundformat, droppformat eller Diamantformat padelrack. Men det finns också ett Hybridformat rack. Vi tipsar lite om dessa här nedan.Rundformat padelracket:
Nybörjare som precis har börjat spela padel gör ett bra val i att använda ett rundformat racket. Det ger bäst kontroll om man jämför ett droppformat eller diamantformat padelrack som är nästa steg. Balansen i racket ligger lågt ner, närmare greppet.
Ett runt padelrack har en ganska stor sweet spot i mitten av racket. Det är lättare att spela med eftersom du kan få till bra träffar på en stor del av rackets yta. Kort sagt så behöver du inte direkt träffa precis i mitten av slagytan utan det är mer förlåtande i din bollträff.

Därför är rundformat racket ofta ett rätt val för nybörjaren. Gillar du att försvara dig mer än attackera, så passar det också bra med ett rundformat padel racket. Du har bra kontroll och är inte i behov av den extra farten som en droppformat padelrack ger.

Realtimesport tipsar om rundformade padelrack:
DUNLOP OMEGA TOUR BLACK/YELLOW
ARES SHIELD
HEAD GRAPHENE XT VECTOR

Droppformat padelracket:
Droppformat Padelrack är många motionärers val men passar dem allra flesta som spelar ett par gånger i veckan. Formen på padelracket liknar en vattendroppe. Det är en bra blandning av kontroll och hårdhet i slagen. Rätt stor del av racketens yta är inom sweet spoten. Droppformade rackets är populära just därför du får både kraft och bra fart i slagen, men också slag med kontroll. Formen på racket är en blandning mellan ett runt padelrack och ett diamantformat.

Droppformade padelrack passar dig som precis har börjat spela samt dig som har kommit igång och har en spelmässig medelnivå i dig. Således ett utmärkt val av form för många spelare. Kanske köpte du ett runt padelrack när du precis började spela och nu är du på nästa nivå att spela med ett droppformat padelrack.

Realtimesport tipsar om Droppformade Padelrack:
RS Z-SERIES PRIME CONTROL EDITION SANDY
BABOLAT VERTUO AIR
RS X-SERIES WOMENS EDITION SNAKESKIN

Realtimesport tipsar om Diamantformade Padelrack:
Diamantformat padelrackets passar spelare med erfarenhet och som har byggt en bra teknik och kan hantera kraften i slagen. Racket liknar en diamant i formen. Spelar du mycket med ett droppformat padelrack och känner att du har både teknik, fotarbete och koordination så kanske det är dags att uppgradera och prova ett diamantformat Padelrack. Det ger förutsättningar för ett offensivare spel med bra fart i slagen.

Realtimesport tipsar om rundformade padelrack:
HEAD DELTA MOTION GRAPHENE 360+
PRINCE JET TT
VIBOR-A KING COBRA LIQUID EDITION 21Tips för val av grepp storlekar på Tennisrack


Greppstorlek 0 (4.0) endast juniorer
Greppstorlek 1 (4 1/8) för de flesta Juniorer.
Greppstorlek 2 (4 1/4) passar de allra flesta damer eller herrar med småhänder.
Greppstorlek 3 (4 3/8) passar över 90% av alla herrar.
Greppstorlek 4 (4 1/2) Passar för dig med extremt stora händer

Varmt välkomna till Realtimesport.se - Allt inom racketsport
Vi hjälper dig att välja rätt utrustning till Padel - Tennis - Badminton. Vi har kvalitets utrustning från Head, Babolat, Bullpadel, Adidas, RS, Robin Söderling, Dunlop, Prince, Wilson, m.m.


Vill du också få din artikel eller annons publicerad?. Annonserar du hos hos så garanterar detta bra SEO.
Kontakta oss: volvosweden@gmail.com