Ämne: Volvosweden Volvoforum :: Nya videoguider på Swedens youtube kanal

Skapat av Sladdaren den 10-04-2018 22:58
#9

Nu börjar snön att smälta och det är dax att sätta igång med skruvandet igen. En nyhet för Volvoswedens Youtube kanal detta år är att vi ska försöka följa projektet Vita paddan fram till utställning i sommar. Vi kommer fortsättningsvis att posta videoguider både på reparationer och styling på kanalen. Även visa guider från alla Volvomodeller, nya som gamla.
Men som lite extra krydda på youtube kanalen får ni följa med när vi stylar, kopplar elprylar, svetsar, reparerar och renoverar den Vita Volvon "Vita paddan" fram till sommarens events. I huvudsak är tanken att vi endast ska visa projektet Vita paddan men det kommer garanterat att smyga sig in lite video på den Röda faran.

Självklart vill vi ha kommentarer och tips under projektets gång både på kanalen och här på forumet. Då denna Volvo tillhör min grabb så låter jag han stå för allt skruvande och jag håller i kameran Smile. Tanken är att han får erfarenheter och kunskaper i att laga bilar så vet jag att han lätt lagar Röda faran åt mig när den går sönder Evilgrin

Nu är det fortfarande rätt mycket snö och svåråtkomligt att göra några tyngre arbeten på Vita paddan. Men vi startar detta projekt på youtube med en lättare video som visar när vi byter sidorutan på förarsidan. Även hur vi monterar Röda farans snygga dörrsidor i den Vita paddan. Dessa dörrsidor fick jag för längesen av en medlem här på forumet Holy, så jag kan absolut inte ta äran över att ha byggt om dessa själv. Eftersom dessa dörrsidor har i grunden varit i en Volvo 940 så behövs lite modifiering av monteringen för att dessa ska passa i 700 serien.

Det kommer självklart att fortsättas postas bilder här på forumet på projektet. Men för den som själv har nått 7/900 projekt hemma kan kanske hitta inspiration eller tips i projektvideon.
Det första avsnitt i denna projektvideo dyker troligtvis upp under veckan. Vita paddan projektet hittar ni på denna länk i forumet http://volvosweden.se/forum/viewthrea...ead_id=940. Prenumerera gärna på Volvoswedens youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCJ2Q...gybKVoriNw

s25.postimg.cc/x174sjxfz/Vita_paddan_Volvo_740_projekt.jpg

Redigerat av Sladdaren den 18-04-2018 21:44